Εκθέσεις

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια τόσο της ανάπτυξης της, όσο και της παρακολούθησης των νεότερων εξελίξεων στο τομέα της  δε θα μπορούσε να μην έχει ενεργή συμμετοχή στις Εκθέσεις που αφορούν τον τομέα της (ψηκτροποιία - σαρωθροποιία) και τα προϊόντα της (βούρτσες - σκούπες).

Εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχουμε στις περισσότερες Εκθέσεις που γίνονται τόσο στο εσωτερικό (π.χ. Έκθεση Plastica), όσο και στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία και γενικότερα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και εκτός αυτής, σε χώρες όπως για παράδειγμα η Τουρκία. Προγραμματισμένη είναι και η συμμετοχή μας στην Έκθεση «Χρώμα και Διακόσμηση» που θα λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2012, όπως και στην έκθεση «INTERBRUSH» στο Freiburg της Γερμανίας.

Στις εκθέσεις αυτές  παρευρισκόμεθα και μέσα από τους πελάτες μας οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα μας.

Με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, από αυτό της τεχνογνωσίας, της παρακολούθησης των προϊόντων του κλάδου μας, μέχρι αυτό  της μηχανικής και μηχανολογικής ακόμα εξέλιξης όσον αφορά τη γραμμή παραγωγής.

Επιπροσθέτως, η παρουσία μας στις εκθέσεις,  μας κάνει να  να διατηρούμε και να βελτιστοποιούμε τις προσωπικές επαφές τόσο με τους υποψήφιους πελάτες όσο και με τους προμηθευτές μας. Μας βοηθάει να ακούσουμε την άποψη των πελατών επί των προϊόντων μας, να τους παρουσιάσουμε τις καινοτομίες μας, αλλά και να διαπραγματευτούμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους με τους προμηθευτές μας. Κοινός τόπος όλων αυτών είναι το κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών που θα ικανοποιούν αμφότερες τις πλευρές στο μέγιστο δυνατό βαθμό.


Καινοτομία
Ειδικές λύσεις
kainotomia

Καινοτομία Adelvassi

Κατασκευασμένες με τις ίδιες
ποιοτικές προδιαγραφές όπως
και οι σκούπες, με σαφή
προσανατολισμό όμως στις
ειδικές χρήσεις για τις οποίες
προορίζονται.

eidikes_luseis

Εξειδικευμένες παραγγελίες

Η εταιρία μας με εμπειρία χρόνων στην ψηκτροποιία και στην σαρωθροποιία αναλαμβάνει ειδικές παραγγελίες για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

περισσότερα

summetoxes se ektheseis

Η εταιρεία μας, στα πλαισια τοσο της αναπτυξης της, οσο και της παρακολουθησης των νεοτερων εξελιξεων στο τομεα  της, δε θα μπορουσε να μην εχει ενεργη συμμετοχη στις Εκθεσεις που αφορουν τον τομεα της και τα προιόντα της.

plastica
interbrush
diakosmhsh
phone

epikoinwnia

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από
07:00 - 18:00 για τηλεφωνική εξυπηρέτηση
και όλο το 24ωρο μέσω e-mail.

orange_line

Τηλέφωνο
210 4206372

FAX
210 4206040