Ψηκτροποιία - Αφοι Ε. Βασιλάκου Ο.Ε

Η εταιρία Αφοι Ε. Βασιλάκου Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1932, εδρεύοντας στην πόλη του Πειραιά. Το αντικείμενο της όλα αυτά τα χρόνια είναι η παραγωγή και διάθεση στην αγορά κάθε είδους σκούπας και βούρτσας για οποιαδήποτε χρήση, οικιακή, επαγγελματική, βιομηχανική.

Η επιχείρηση συνεχίζει μέχρι σήμερα την γνωστή και μακρόχρονη παράδοση και εμπειρία που φέρει το όνομα Αφοι Ε. Βασιλάκου Ο.Ε. .

Οι προσπάθειες μας πάντα στηρίζονταν στον συνδυασμό της χρήσης μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και της μακρόχρονης εξειδικευμένης εμπειρίας μας.

Το πολύπειρο και καταρτισμένο προσωπικό έχει αποτελέσει το εφαλτήριο της δυναμικής της ανάπτυξης, καθιστώντας την μια από τις πιο ανταγωνιστικές και υγιείς επιχειρήσεις στο χώρο της. Είναι ακριβώς αυτά τα εφαλτήρια που μας κάνουν να μην φοβόμαστε τον ανταγωνισμό, αλλά αντιθέτως να είμαστε αυτοί που τον προωθούμε μέσα από τις καινοτομίες μας.

Η Ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας, η Εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από τους πελάτες μας, οι Καινοτομίες που εφαρμόζουμε φέρνοντας επανάσταση στην αγορά, είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά που μεγαλώνουν τις Προοπτικές και τα Οράματά μας για το μέλλον.

Ποιότητα
Τα προϊόντα της εταιρίας είναι ποιοτικά άριστα, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, ανθεκτικά και λειτουργικά, χάρη στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το τμήμα παραγωγής και στις ποιοτικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε.

Εμπιστοσύνη
Η εταιρία κατάφερε να αποσπάσει την εκτίμηση μεγάλου μέρους της Ελληνικής και ξένης αγοράς χάρη στην εμμονή για άψογο ποιοτικό αποτέλεσμα, την απαράμιλλη εξυπηρέτηση, την διαρκή ανανέωση, την άψογη οικονομική της πολιτική και τις καινοτομίες του δημιουργικού της τμήματος.

Καινοτομίες
Η σειρά παραγωγής Multi είναι καθαρά μια πρωτοπορία της Αφοι Ε. Βασιλάκου Ο.Ε. που φέρνει νέα σχεδιαστική κουλτούρα στην κορεσμένη αγορά της βούρτσας λύνοντας κυριολεκτικά τα χέρια του χρήστη. Η καινοτομία έγκειται στη δυνατότητα αλλαγής της γωνίας κλίσης της βούρτσας, χάρη στον ευέλικτο αρθρωτό μηχανισμό που συνοδεύει το σετ Multi που πολλαπλασιάζει το βαθμό χρηστικότητάς του.

Οράματα & Προοπτικές
Οι πετυχημένες στρατηγικές μας επιλογές, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό με ομαδικό πνεύμα και ανοιχτή επικοινωνία, όσο και η συνεχής επένδυση στην υψηλή τεχνολογία μαζί με τις εμπειρίες και τις ικανότητες που αποκτούμε μέρα με τη μέρα είναι η πολύτιμη περιουσία μας.

Από τα παραπάνω, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι, αλλά και να παραμείνουμε μία από τις καλύτερα ισορροπημένες εταιρίες στην αγορά στον τομέα της ψηκτροποιίας και της σαρωθροποιίας.

Καινοτομία
Ειδικές λύσεις
kainotomia

Καινοτομία Adelvassi

Κατασκευασμένες με τις ίδιες
ποιοτικές προδιαγραφές όπως
και οι σκούπες, με σαφή
προσανατολισμό όμως στις
ειδικές χρήσεις για τις οποίες
προορίζονται.

eidikes_luseis

Εξειδικευμένες παραγγελίες

Η εταιρία μας με εμπειρία χρόνων στην ψηκτροποιία και στην σαρωθροποιία αναλαμβάνει ειδικές παραγγελίες για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

περισσότερα

summetoxes se ektheseis

Η εταιρεία μας, στα πλαισια τοσο της αναπτυξης της, οσο και της παρακολουθησης των νεοτερων εξελιξεων στο τομεα  της, δε θα μπορουσε να μην εχει ενεργη συμμετοχη στις Εκθεσεις που αφορουν τον τομεα της και τα προιόντα της.

plastica
interbrush
diakosmhsh

kibotio

phone

epikoinwnia

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από
07:00 - 18:00 για τηλεφωνική εξυπηρέτηση
και όλο το 24ωρο μέσω e-mail.

orange_line

Τηλέφωνο
210 4206372

FAX
210 4206040